Вкусно с усмивка: 123 кулинарни приключения

Краят на готварските книги, каквито ги познаваме…

vkusno-s-usmivka

Първата книга от кухнята на Foodie Boulevard е вече факт!

По-рано днес издателство Ciela обяви официално Вкусно с усмивка: 123 кулинарни приключения. Книгата ще бъде на пазара в края на март, а от днес всички желаещи могат да направят предварителна поръчка на книгата тук.

Редовната цена на книгата е 19.90 лв., а всички предварително поръчани копия са с 20% намаление и на цена от 15,92 лв. 

Всички предварително поръчали ще получат своята книга с автограф от мен – Софи – човекът, който в подготовката на тази книга прекара точно толкова време пред монитора, колкото и в кухнята!  

vkusno-s-usmivka

Освен автографа, всички направили предварителна поръчка на книгата автоматично участват в томбола за награда Преживей храната със Софи! 

Един от вас ще прекара един ден с мен! Ще се разходим, ще пазаруваме, ще планираме и приготвим прекрасна храна и ще й се насладим заедно! Нямам търпение! 

vkusno-s-usmivka

Вкусно с усмивка е толкова много! Около 300 страници. 123 вкусни вдъхновения за хора с всякакви умения, възможности и предпочитания. 

Но най-важното за мен – едно своеобразно послание, че готвенето няма нужда да бъде онова досадно, скучно и мъчително бреме, което яде от времето ни и е последното, което ни се прави в края на изтощителен ден. 

vkusno-s-usmivka

Най-важното от всичко е, че това не е книга от мен. Това е книга, която създадох благодарение на ВАС! 

На всички, които в последните години са моето огледало и ми помагат да се движа напред. Вие осмисляте всичко. Вашите кухни. Вашите импровизации. Вашите почетни дегустатори. Вашите снимки и коментари. Вашата обратна връзка. Дори негативната! Особено, когато е придружена с добронамерен съвет как мога да стана по-добра. 

Благодаря, че отделяте от времето си, за да ме направите част от своя свят. Foodie Boulevard няма как да съществува без вас. 

Нямам търпение да ви видя на премиерата! А датата и мястото – ще обявим съвсем скоро.

 

 
vkusno-s-usmivka

Comments

 1. Leave a Reply

  Божана Петрова
  March 12, 2018

  Софи, честито! Много се радвам! Всеки ден проверявах блога за тази новина! Направих предварителната поръчка😀 Прекрасни нови хоризонти да ти открие това ново начинание😀Прегръдки!

  • Leave a Reply

   foodieboulevard@gmail.com
   March 13, 2018

   Прекрасна си! Прегръщам те! Точно ти писах по-рано днес <3

 2. Leave a Reply

  Poli
  April 18, 2018

  Много вкусни рецепти! Страхотна книга! Истинско вдъхновение!
  Поздравявам те!

  • Leave a Reply

   foodieboulevard@gmail.com
   April 18, 2018

   Много благодаря! За обратната връзка, за милите думи и за подкрепата! Всякакви коментари, впечатления и конструктивна критика са добре дошли! Наистина искам тази книга да бъде просто първата стъпка от една съвместна, гъвкава и адаптивна стратегия, която във времето да помогне на хора с всякакви възможности, цели, умения и предпочитания да създадат за себе си и семействата си пълноценни навици в кухнята и извън нея.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>