Веган смути за 3 минути с ягода и банан

Смути с ягода и банан

Когато не ми се закусва, но знам, че през деня няма да имам възможност да се храня както би ми се искало, винаги се опитвам да започна деня с нещо свежо, което да ме зареди с енергия и да повдигне тонуса ми. Днес започнах деня с ето това веган смути, което си спретнах буквално за 3 минути. В него сложих 4-5 ягодки, банан и някои от любимите ми суперхрани. Някои други мои много любими смутита за сутрешна доза свежест и добро настроение са: 

Зелено енергийно смути за добро утро

Веган смути Кивокадо

Смути утринна свежест

Плодово смути зелено трио

Смути с ягода и банан

Количеството се получи достатъчно за мен и най-почетния ми дегустатор, тоест ако имате подходящ контейнер може да приготвите количеството, да изпиете част сутринта, а останалото да вземете за офиса или за някое пригладняване, когато сте на крак и нямате и минутка спокойствие за хапване. 

Смути с ягода и банан

Аз реших днес да сложа в това веган смути мака и бирена мая, тъй като винаги се опитвам да добавям по нещо екстра, за да следя как тялото ми реагира на различните суперхрани и дали реално масово рекламираните им свойства и положителни въздействия ще се отразят и на мен 😉 Ако не си падате по манията за суперхраните, обаче, може спокойно да ги пропуснете 🙂

Веган смути с ягода и банан
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Total Time
5 min
Prep Time
5 min
Total Time
5 min
Продукти
  1. 2 банана
  2. шепа ягоди
  3. 2-3 с.л. кокосови стърготини
  4. 2 ч.л. мака
  5. 1 с.л. бирена мая
  6. нектар от агаве, мед, кленов сироп или друг подсладител по желание
  7. 150 мл. конопено мляко (ядково или кокосово също са опция)
Приготвяне
  1. Блендирайте всички продукти до хомогенизиране.*
Забележка
  1. *Ако искате да постигнете ефекта от снимките, първо блендирайте всички продукти без ягодите и кокосовите стърготини, изсипете половината смути в избраните съдове, поставете тънък слой кокосови стърготини, след това блендирайте остатъка от смутито с ягодите и завършете презентацията като изсипете внимателно и ягодовата част.
Foodie Boulevard http://foodieboulevard.com/

Смути с ягода и банан

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>