Foodie-Boulevard-healthy-kids-workshop

Контакти


hello@foodieboulevard.com          Facebook          Pinterest          Instagram          YouTube


Софи е…

София Йотова – автор, блогър, презентатор, организатор на практически работилници със семинарен характер, посланик на инициативата на Джейми Оливър Food Revolution и сертифициран Eating Psychology Coach към The Institute for the Psychology of Eating в Колорадо, САЩ. 

Foodie-Boulevard-healthy-kids-workshop

Kакво е Foodie Boulevard?

www.foodieboulevard.com е интерактивна платформа за култивиране на гъвкави здравословни навици у хора на всякаква възраст, с всякакви знания, умения, нужди, опит и възможности.
 
Foodie Boulevard е пътеводител и интерактивен самоучител за планиране, създаване и консумиране на пълноценна, вкусна, бюджетна, бърза и лесна за приготвяне храна.

Мисията

Мисията на Foodie Boulevard е да ти помогне да оптимизираш своето хранене, за да трансформираш храната в свой съюзник при дългосрочната грижа за здравето и благосъстоянието ти.

Целите

Целите на Foodie Boulevard са плавно и трайно:
  1. Да те насочи към правилната информация, чрез която да разбереш какви са оптималните избори за храненето ти в дългосрочен план, като ти помогне да не пресичаш точката на полезна осведоменост и се погрижи да не ставаш жертва на митове, крайни течения и поляризации в хранителното поведение.
  2. Да те научи как сам да култивираш персонални хранителни навици и да правиш избори, които да работят конкретно за теб според личните ти цели, нужди, предпочитания и възможности.
  3. Да създаде инструментите, които ще ти позволят да трансформираш култивираните здравословни навици в дългосрочно поведение и подсъзнателен избор.

food-revolution-day-2016Работилници…

Занимавам се с разработване на концепции, организиране и провеждане на практически работилници със семинарен характер, както за деца и техните родители, така и за корпоративните среди. Работилниците се разработват спрямо нуждите, целите и ресурсите на клиента, и включват разнообразни занимания, практически съвети, лекционен елемент и дегустация на специална селекция продукти от здравословната ниша.

  • Работилници за деца: Целта на работилниците е чрез творчески занимания и игри да се стимулира интереса и любопитството на децата към здравословната храна. В дългосрочен план, подобни занимания спомагат за култивирането на дълготрайни здравословни навици при децата, така че те да разполагат с информацията да правят разумни избори за храненето си дори, когато са извън полезрението на родителите.
  • Корпоративни работилници: Целта на работилниците е чрез бързи демонстрации на живо съчетани с лекционен елемент с практическа насоченост да се спомогне хората с динамично ежедневие да култивират здравословни навици, които да са адаптивни към техния ритъм на работа и живот, финансови възможности и кулинарни умения. 

foodie-boulevard-workshops

Партньорства, сътрудничество и проекти…

Приветствам всички вдъхновяващи хора, институции и брандове, които вярват, че здравословното хранене, готвене и изобщо стил на живот, не трябва да бъдат самоцел и нещо временно, а обуславят една философия, за която всеки от нас трябва да открие своята дефиниция и рамка. Отворена съм към всякакви партньорства, сътрудничества и проекти с ентусиасти, които споделят моята мисия да популяризират здравословното хранене и се стремят да го правят достъпно до възможно най-много хора. 

Сертификати и квалификации

По образование имам две бакалавърски степени от Американския Университет в Благоевград – Журналистика и Масови Комуникации, и Бизнес Администрация. Професионалният ми път започна в графичния дизайн, завъртя се за момент около ПР-а и успешно хвана траекторията на Техническите Комуникации 🙂 Въпреки тази широка палитра от тотално различни от кулинарията знания, опит и интереси, хобито ми ме отведе до едно непреодолимо любопитство и желание да научавам все повече науката зад здравословното готвене и хранене.