Магданозът – моят приятел

Бърз маслинов пастет с извара – за скептични дегустатори

parsley-pate

Едно от първите неща, които научих за най-почетния ми дегустатор в нощта, в която се запознахме, беше, че мрази магданоз и копър. 

Никога не бях чувала човек да бъде толкова пламенен в обяснението си защо не харесва нещо. Ама, не просто не го харесва, както аз не харесвам да нося чадър. Така не го харесва, че ме накара да му дам обещание винаги да го пазя от копър и магданоз. 

parsley-pate

Е, за да съм напълно честна, веднъж – два пъти съм се опитвала да замаскирам магданоза в разни изкушения. Не за друго – просто е страшно полезен! Но опитите ми бяха моментално разконспирирани и мисиите ми винаги претърпяваха провал. 

Днес споделям една експресна идея за един суров маслинов пастет. В него има магданоз. И е съвсем стратегически създаден, визуализиран и позициониран така, че вашите скептични дегустатори да станат една идея по-склонни да дадат шанс на тази толкова здравословна зеления. 

Вижте какво включих в моя маслинов пастет. 

Маслинов пастет с извара
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
5 min
Total Time
10 min
Prep Time
5 min
Cook Time
5 min
Total Time
10 min
Продукти
 1. шепа пресен магданоз
 2. 100 гр. извара
 3. 50 гр. маслини
 4. 1-2 ч.л. куркума
Приготвяне
 1. Пасирайте всички продукти и аранжирайте по желание.
Foodie Boulevard http://foodieboulevard.com/

Comments

 1. Leave a Reply

  Румяна Димитрова
  May 22, 2017

  Преди да направя пастета бях скептично настроена, защото аз по принцип не обич магданоз, но все пак реших да пробвам и ми хареса! Беше много вкусен и лек, а и е лесен да се направи. Благодаря за рецептата

  • Leave a Reply

   foodieboulevard@gmail.com
   May 22, 2017

   Много благодаря за обратната връзка! Радвам се, че сте решила да дадете шанс и резултатът е бил успешен!

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>